De woningstichting Oost Flevoland Woondiensten uit Dronten heeft haar Themacentrum gelegen aan de woonboulevard aan De Noord 61-65 te Dronten verkocht aan een particuliere belegger. Het themacentrum past niet meer in de huidige strategie van de woningstichting. De huurders zijn Leen Bakker en een recent van Formido omgebouwde bouwmarkt tot een Praxis (zie video hieronder).

Mannes Smelt “Er is op dit moment nog één winkelunit beschikbaar van ca. 5.000m2 waarbij we onderzoeken wat de diverse mogelijkheden zijn om deze te splitsen, we zijn reeds in gesprek met een aantal mogelijke nieuwe huurders. Uiteraard mogen potentiële kandidaten of mensen met goede ideeën zich melden bij ons”

De woningstichting OFW werd bijgestaan door Boudewijn Tolhoek van Cushman & Wakefield vestiging Zwolle, de particuliere belegger werd geadviseerd door Mannes Smelt met zijn in Zwolle gevestigde nieuwe bedrijf VastgoedPartner