OVER ONS

VastgoedPartner staat onder regie van Mannes Smelt. Mannes is al sinds 1999 een bekend gezicht in de commerciële vastgoedsector. Hij onderscheidt zich door zijn persoonlijke, weloverwogen maar bovenal op maat gerichte benadering.

VastgoedPartner is de schakel tussen u en uw vastgoedzaken, financiële instellingen en gezamenlijke klanten. Zij richt zich uitsluitend op de zakelijke markt en bestaat uit een team van betrouwbare adviseurs. VastgoedPartner staat u op basis van kennis en ervaring bij tijdens het verhuren en/of aanhuren, verkopen en/of aankopen, het commercieel beheer en exploiteren van zakelijke bedrijfspanden of beleggingen. Het team van VastgoedPartner hanteert hiervoor vele jaren vastgoed en makelaardij-ervaring en een uitgebreid netwerk van relaties.

Het team van specialisten ondersteunt u bij ieder aspect binnen uw bedrijfshuisvesting. U kunt op ons rekenen bij ondersteuning in alle gewenste procedures. Zo zijn wij actief bij het opstellen en/of beoordelen van objectplannen, het inventariseren van werkprocessen, het vertalen naar test fits en het daadwerkelijk realiseren van een nieuwe werkwijze. VastgoedPartner houdt binnen haar gehele werkproces haar ogen en oren te allen tijde open voor de zakelijke vastgoedmarkt en bijbehorende beleggingen. Uw wensen bespreken wij uiteraard graag met u.

Vastgoedtransacties staan nooit op zichzelf

“Je moet als bedrijfsmakelaar verder gaan dan alleen het regelen van een transactie. Multidisciplinair kijken naar de klanten en zijn behoefte, noem ik dat. Uiteraard zijn harde criteria nodig voor een heldere transactie, maar onuitgesproken verwachten klanten dat wij vraag en aanbod in een brede samenhangen bekijken. Hoe staat het met de lokale en regionale markt? Hoe zorgen we ervoor dat de overeenkomst voor alle betrokkenen een meerwaarde biedt? De bundeling van ervaringen van de specialisten in ons team zorgt ervoor dat wij met een open blik en de juiste voorwaarden, een creatieve benadering hanteren en maakt ons onderscheidend. Wij voelen dat we samen met de klant het verschil kunnen maken. Samen werken we plannen uit, kijken we naar de kansen, naar invullingen, werkplekconcepten en pandmarketing. Dat is onze weg naar een win-win situatie.”

Mannes Smelt – VastgoedPartner

TEAM

VastgoedPartner heeft met haar team toegang tot een breed en kwalitatief hoog opgeleid netwerk dat op elk gewenst moment kan worden ingezet om tot een optimaal eindresultaat te komen. Ons team bestaat uit:
Mannes Smelt

Mannes Smelt

Directeur-eigenaar, maar bovenal regisseur

Dennis Maijer

Dennis Maijer

Wonen & Bog

mr. Tony Bouten RT RMT

mr. Tony Bouten RT RMT

Taxaties & logistiek

Ebel van Loon

Ebel van Loon

Binnendienst medewerker

Anouk Mandemaker

Anouk Mandemaker

Commercieel advies

Gert Pleijsier

Gert Pleijsier

Junior accountmanager